He jij daar,

Ontzettend leuk dat je toevallig of expres op mijn blog bent beland.
Ik neem je graag mee in mijn wereld, waarin een liefde voor reizen centraal staat. Ik neem je mee op avontuur in de landen en plekken waar ik heb gelachen, gehuild, gedronken, gegeten en verbrand ben geraakt.

Ik wil een ieder inspireren om je dromen te volgen en niet achterover te gaan zitten om het leven langzaam aan je voorbij te laten gaan. We hebben helaas niet de eeuwigheid dus benut de tijd die je hier hebt goed.  Ik zeg dit niet, omdat ik alle wijsheid in pacht heb, maar om het feit dat ik zelf veel te lang heb gewacht met het volgen van mijn passie en er eerst lichamelijke klachten en een huilbui aan vooraf moest gaan, voordat ik besefte dat je gewoon moet beginnen en niet moet wachten op het juiste moment. Het juiste moment is namelijk het moment dat je stopt met het voldoen aan het beeld wat andere mensen van je willen hebben en begint met hoe jij jezelf wil zien. In mijn geval is dit het beginnen van een blog, waarin ik mijzelf figuurlijk blootgeef en  jou wil inspireren en vragen dit samen met mij te doen.

Ik hoop met alle verhalen die ik ga schrijven en tips die ik ga geven je samen met mij op avontuur gaat en dit meeneemt als je bagage. Want bagage hebben we allemaal, maar ik neem de mijne mee de wereld rond.

2 reacties op ‘Welkom bij mijn bagage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s